miércoles, 30 de julio de 2014

He deixat Accio Nacionalista Valenciana


Un grup heterogeneu de persones i en personalitats molt diferents (pero en un amor infinit per Valencia), li ficarem moltes ganes al proyecte d´Accio, i entre tots s´han fet algunes cosetes. Hem demostrat que en bones idees, sent practics, sense pesades estructures, estatuts supercomplicats, ni burocracies internes, es podia treballar be.

Yo personalment, estic molt satisfet de les coses que hem dit, i de tot lo que hem fet. Pero no m´agrada ni destacar, ni figurar. Tot, dins del valencianisme, es un servici i un sacrifici personal molt gran,... i si en un moment es pert l´ilusio i/o la confiança, lo millor es continuar la vida, i dedicar-li temps a la familia, i a pensar tranquilament.

En este context, preocupat i dolgut, m´he desvinculat fa messos del proyecte i he deixat d´aportar lo que yo li aportava a Accio Nacionalista Valenciana: Idees, visio personal, implantacio en pobles, diners, financiacio economica de pagina web, planes facebook, contactes personals, etc... Pero encara que practicament ningu sap qui soc, ni qué es Accio, me continuen associant a Accio, o associen a Accio en mi. Espere que a partir de hui, ya no.

De totes maneres, es manté el meu compromis personal en les persones i agrupacions locals que van a treballar per a representar als seus veïns a partir de 2015. Els ajudare en lo que yo puga per a que tinguen exit, que el tindràn, perque son bons, i son volguts en els seus pobles. Es possible que tingam que crear una nova marca que nos represente com a persones que som, en inquietuts politiques que tenim

Continuare escrivint, i publicant a on me deixen, promoguent idees i en la meua visio de lo que ha de ser el valencianisme, per a que siga atractiu, des de les rets socials, i ajudant en lo que me demanen. Pero, des de la distancia, i sense aspiracions "politiques personals" dins d´Accio. 

un abraç




No hay comentarios:

Publicar un comentario